Tofu Burgre, Wrapy

Ahojte:)

Rozmýšľala som, ako sa vám zalíškam (pretože prvý dojem je dôležitý) a prišla som nato! Čo je lepšie ako jedlo? Prichádzam teda so zdravými burgrami.
 Pozná ich naozaj každý a každý ich robí iným spôsobom. Ja som tento krát zvolila tofu. Potrebujete dve údené, alebo len jedno údené ale pridajte aspoň obyčajné neochutené alebo bazalkové.

Chuť to veľmi nezmení, to je pravda, ale nemusíte už dochucovať vy:) Pridajte trošku soli (povedala som trošku!!) a korenie, podľa chuti. Vajíčko pridať môžete, lepšie to spojí hmotu dokopy. To spolu rozmixujte až dokým nebude tofu hladké - malé hrudky sú povolené, nevyjedajte ich! ja viem že to je dobré. Potom vyformujte pekné placky a vysmažte. Najlepšie chutí v čerstvej celozrnnej kaiserke.Nakoniec ešte zelenina a dobrú chuť. (To so zeleninou nie je sranda! Dajte si ju tam. Doplníte množstvo vitamínov a chuť nepokazia:))

TIP- kaiserku alebo pečivo si jemne zapečte v toastovacej mašine alebo na panvičke









Tofu wrapy
Robila som ich už dávnejšie ale to nevadí. Postup pri tofu je rovnaký, iba tvar zmeníte do šulčekov. Tu v podobe vitamínovej bomby bude podusený špenát s cesnakom. Nakoniec pekne zabalte do tortilly a dobrú chuť:)

3 komentárov: